Miért költözött Viki a papájához?

Nahát - Erdélyi Mónikát otthagyta a nagylánya

Pici lányával maradt kettesben otthonában Erdélyi Mónika - Nemcsak a párja, nagyobbik gyermeke is összecsomagolt. A tizennégy éves Viki az édesapjához költözött.

2009.04.02 09:30ma.hu

Erdélyi Mónika nagylánya nem kamaszkori lázadás miatt pakolt össze, sokkal praktikusabb okai voltak. A műsorvezető háza túlságosan messze van Viki iskolájától - amely az ország egyik legerősebb gimnáziuma -, így a kislány korábban naponta négy órákat utazott.

Most az édesapjánál lakik, átmenetileg, míg Mónika nem találja meg új otthonukat. A műsorvezető és lánya közt igazi barátnői viszony van, ezért a sztár nehezen engedte el Vikit.

Mónika így is hetente többször látja lányát, hétvégén pedig igazi "csajos" programot szerveznek. A sztár elárulta: egyelőre nem keres új kapcsolatot. Biztos abban, hogy volt párjával, Gyulával való nézeteltéréseik nem okoztak sérülést a gyerekeknek - mondta el a Hot! magazinnak a sztár.

Erdélyi Mónika lánya nem szeret szerepelni - A tinédzser édesanyja szerint nagyon jól kezeli, hogy a mamája ismert médiaszemélyiség.

Nem kérkedik vele, sőt, inkább titkolja. Amikor új iskolába került, egyenesen kerülte, hogy a társai megtudják: Mónika lánya.

A kibeszélőshow háziasszonya egyébként akkor érzi jól magát, hogy gyermekeit maga mellett tudhatja, "kiscsibéi" körülötte rohangálnak. Ezért is viseli nehezen a lánya távollétét.

Viki azonban kiskora óta sokat van az édesapjával, jó a kapcsolatuk - így logikusnak tűnik a döntés, hogy az iskolához közelebb élő papához költözzön egy időre a kislány.

Mónikának legutóbbi kedvesétől született még egy gyermeke, a kis Olívia Johanna. Sajnos a páros kapcsolata felbomlott - Február közepén ezt a nyilvánossággal is közölték.

Mivel közös lányuk másfél éves, szomorú, hogy elmondásuk szerint éppen ennyi ideje kezdett a kapcsolatuk rosszul alakulni.

Mónika és Mukli Gyula elmondása szerint egyébként sem félrelépés, sem akármilyen "főbenjáró bűn" nem vezetett a szakításukhoz. Rájöttek, hogy egyszerűen nem illenek össze: mást akarnak az élettől...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.