Megátkozottak gyülekeznek a sztárnál

A fáraó szexpartnere megszólal Mónikánál

Van, aki hisz benne, hogy rosszakarói ártó szándéka keseríti meg a hétköznapjait és rombolja szét párkapcsolatait, sőt, olyan aki biztosan állítja: szellemek látogatják. Erdélyi Mónika most szembesül néhány ilyen emberrel...

2009.04.01 15:00rtlklub.hu

Erdélyi Mónikánál ma olyan vendégek gyűlnek össze, akik biztosra veszik: megátkozták őket!

Az első vendég egy olyan hölgy, aki teljes bizonyossággal tudja, hogy átok van rajta. Abban hisz, hogy rosszakarói ártó szándéka keseríti meg a hétköznapjait, rombolja szét párkapcsolatait.

Egy hivatásos mágustól kap segítséget, aki sajátos módszerével, egy ördögfiókát is kiűz vendégünkből (név szerint: Pazuzut, a kölyök démont).

Vörös rózsával érkezik az immáron megtisztult hölgy élettársa, mert békülni akar szíve hölgyével. Most derül ki igazán, mennyire volt hatékony az ördögűzés.

A második történetben egy hölgy érkezik, aki azért vált el férjétől, mert nem bírta elviselni, hogy párja nem hitt látomásaiban.

Pannika évek óta azt látja, hogy éjjelente a takaróját szőrös démonok emelgetik, akik nem hasonlítanak a férjére.

Vendég lesz az elkeseredett férj, és Natasa jósnő is, aki egy cirokseprű erejével tisztítja meg Pannikát.

A következő vendég előző élete emlékétől szeretne megszabadulni. Visszatérő álmában egy fáraó túlfűtött szexualitású ágyasa volt. Egy ősmagyar gyógyító nyújt neki segítséget, aki varázsigéjével megtisztítja a hölgy auráját és kitörli szégyenletes emlékeit.

Egy hölgy érkezik ismét, aki férje szellemétől szeretne végleg elszakadni. Az elhunyt férj évek óta kísérti volt családját, kedvenc tárgyait mozgatja a lakásban.

A jósnő segítségével kiderül az öngyilkosság valódi oka, ezek után vendégünk vízpermetes ráolvasás által tisztulhat.

Az utolsó történetben egy fiatal lány vár választ arra, hogy miért teszik mozgásképtelenné a sötét árnyak éjszakánként, és miért rángatják le a takaróját.

Megszólal a lány anyja is, aki eleinte szkeptikus volt, de miután az árnyak őt is megszabadították takarójától, hinni kezdett lánya szavaiban. Elmondja véleményét a nagyobbik lány is, aki úgy gondolja: anyja és húga csupán saját fantáziájuk áldozatai lehetnek, mert szellemek nincsenek!

Natasa jósnő tapasztalatai egészen mást mondanak, de az is lehet, hogy a földön kívüliek szólnak általa, hiszen őt elrabolták a „Szürkék”.

Részletek a Mónika show-ban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.