A sztár hiába szabadulna a közöstől?

Mónikát nem zavarná Gyula új barátnője!

Nem kerüli el a gazdasági válság a kibeszélőshow sztárját sem - Erdélyi Mónika már szabadulna volt párjával közös házuktól, de nem lesz könnyű. A sztár exének holmijaiból most is van Mónikánál, de őt már nem érdekli Gyula magánélete.

Erdélyi Mónika, a Kibeszélőshow csinos háziasszonya képgaléria

2009.03.30 08:15ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Mukli Gyula személyes tárgyaiból még most is van Erdélyi Mónikánál - Ez is bizonyítja, békében váltak el, s a férfi bármikor láthatja lányukat is. Nehéz viszont eladni a közös házat, hiszen a válság miatt az ingatlanok értékesítése lelassult. Mónika ezért most leányfészekké alakítja otthonukat. Gyulával teljesen lezártnak tekinti kapcsolatát, s már az sem bántaná, ha volt párja új kedvest találna. A műsorvezető egyébként megmosolygja a műsora megszűnéséről szóló híreszteléseket. Elmondása szerint nincs oka stresszelni magát, főleg ha a Mónika show nézettségi adatait nézi - adta hírül a Napi Ász.

A csinos műsorvezető egykori párja csak nemrég hagyta el a közös fészket. Korábban, bár megbeszélték, hogy kapcsolatuknak vége, továbbra is egy fedél alatt éltek.

Házukat már hónapok óta árulják, de még nem találtak rá vevőt. Mónika azonban elmondta, amikor a közös otthont áruba bocsátották, még nem sejtette, hogy az új helyre már csak hármasban költöznek majd: ő és két lánya.

Az eredeti tervek szerint ugyanis a páros azért akart új házat, hogy közelebb legyenek az idősebbik gyermek iskolájához.

A szakításuk híre már annak idején is felütötte a fejét - ekkor viszont még úgy tűnik, a páros maga sem gondolta, hogy valóban szétköltözés lesz a dologból.

Mónika és Mukli Gyula február közepén jelentette be, hogy útjaik elválnak. Mindketten nyilatkoztak az RTL Klub Fókusz című műsorában, s őszintén bevallották, hogy kapcsolatuknak már nem látják a jövőjét.

Nem léptek félre és nem követtek el semmilyen főbenjáró bűnt egymás ellen - vélték. Inkább az volt a gond, hogy észrevették: mindkettejüknek már a fontos az életben, másfelé tart az útjuk.

Mónika műsorának megszűnéséről a múlt héten láttak napvilágot híresztelések, melyek szerint a műsorvezető kibeszélőshow-ját mostanában többször is kenterbe verte a rivális csatornán futó Joshi Bharat, ráadásul, Mónika magánéleti válsága miatt hiteltelenné vált a nézők és a csatorna vezetősége előtt.

Rényi Ádám, az RTL KLub kommunikációs igazgatója is tagadta azonban, hogy gond lenne a show-val. Szerinte az stabilan jól teljesít, semmi okuk levenni a képernyőről, de nyáron persze pihenni megy a műsor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.