Azzal vádolta hogy elvette a pasiját!

Botrány! Gerencsér Tomi nevezte szemétnek és öntötte le Terry Black kedvesét!

A Tabu Tv riportere Gerencsér Tomival készített interjút tegnap. Addig minden rendben is ment, amíg nem került szóba a párkapcsolata, akkor ugyanis Tamás durván a jelen lévő Némedi Marira támadott: azzal vádolta hogy elvette a pasiját.

2009.05.05 18:20ma.hu

Mari természetesen tagadta ezt az egészet, mivel Ő jelenleg Terry Black párja. Tamás folyamatosan obszcén szavakkal jellemezte a neves színésznőt, majd le is öntötte egy pohár itallal, mindezt interjú közben, a Tabu Tv forgó kamerái előtt. 

Tegnap a botrányairól már méltán híres Gerencsér Tomit kaptuk mikrofonvégre, amikor szóba kerültek párkapcsolatai is. A fiú elmesélte hogy még decemberben ért véget a kapcsolata egy András nevű fiúval. Természetesen kíváncsiak voltunk hogy mi is történt pontosan, amikor Tamás behergelte magát és a riport közben a kamera elé húzta Terry Black jelenlegi kedvesét, Némedi Marit. 

Mari eleinte poénra vette a dolgot, de miután Tamás többször sértegette, és obszcén szavakat is használt, heves szóvita alakult ki, aminek a vége az lett, hogy a Budapest Tv fenegyereke egy itallal leöntötte a színésznőt.
 
A fiú ezek után se szó-se beszéd otthagyta a stábot, a vízben tocsogó Marit, és persze a filmbemutatót is amire érkezett.

- „ Szerencsére jelenleg nincs párkapcsolatom, és nem is tervezem hogy lesz. Decemberben ért véget egy két éves kapcsolatom, és úgy gondolom hogy most egy kis szünetre van szükségem. Az exem az operatőr kollégád volt kollégájával összefeküdt. Egyébként Ő volt a bűnös, az a nőszemély: Némedi Mari. Ő dúrta szét a kapcsolatomat! Na gyere Mari, gyere!” - így kezdődött, még viszonylag könnyed formában a beszélgetésük. 

Ekkor Tamás kezénél fogva a kamera elé húzta a színésznőt, és mindenki megdöbbenésére megkezdődött a számonkérés. 

- „ Mondtam hogy te nyúltad le a pasimat, az Andrist. Mari egyébként egy nagyon jóindulatú, aranyos nőszemély csak szegén néha nagyon hülye.” - mutatta be a neves művészt a Tabu Tv nézőinek Gerencsér Tomi.
 
- „Az a helyzet hogy nálam tényleg időnként előfordul egy ilyen nevezetű fiú, aki tulajdonképpen a Tomikánál érdekelt volt.” - meséli Némedi Mari, aki már nem mondhatta végig mondatát.
 
– „Ne kenterfalazzál Mari! Szemét, gusztustalan alak voltál.” - vágott közbe Gerencsér Tomi.

Tamás állítása szerint Mari azért fogadta be az Ő volt párját, hogy írjon róla cikkeket az egyik napilapba. Ekkor már pattanásig feszültek az indulatok, és Terry Black is megjelent, aki megpróbálta megvédeni párját, majd sarkon fordult. 

- „ Némedi Mari állítása szerint Tamásnak az fájt, hogy helyet adott ennek a fiúnak, viszont ez szerinte már jóval a szakításuk után történt. Ennek ellenére jó barátságban vagyunk Tamással.” - meséli Némedi Mari, amire aztán Gerencsérnek teljesen eldurrant az agya.

- ” Nem vagyunk jó barátságban Mari, bazd meg! Mikor beszéltünk utoljára? Miért hazudsz?” - tört ki magából Tamás.
 
- „Ne beszélj így egy nővel, aki ráadásul színésznő is! Legalább a koromat tiszteld, és azt hogy nő vagyok! És hogy egy barátodnak, a Terry Blacknek vagyok a barátja.” - háborodott fel Mari.

A szájkaratét itallal leöntés, gyors távozás és vizes interjú követte, amit megnézheti a www.tabutv.hu oldalon! Folytatás következik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.