Üvegek röpködtek az énekes körül!

Botrány! Kis híján telibe találták Demjén Rózsit!

Pestszentimrén lépett fel Demjén Ferenc április 18-án, akit kis híján eltaláltak egy flakonnal. A koncertet az attrocitás miatt nem kellett félbeszakítani.

2009.04.27 08:30zene.hu

Botrány tört ki Demjén Ferenc koncertjén - kis híján az énekest találta telibe gey repülő üveg...

- Az első sorok valamelyikéből érkezett az ásványvíz, éppen a mellettem álló hölgy felé, akinek volt annyi lélekjelenléte, hogy a kezével kivédte, de akinek aztán nekicsapódott, az ijedten és dühödten visszaküldte az első sorba. Ám sajnos az egész olyan gyorsan történt, hogy ő már arra nem gondolt, hogy akár az énekest is eltalálhatja
– írta az egyik szemtanú a zenész honlapjának fórumába.

A kiváló énekes sajnálja a történteket.

- Szomorúan olvastam a pénteki koncerten történtekkel kapcsolatban írt negatív élményeiket. Sajnálatos, hogy 5-6 alkoholos befolyásoltság alatt álló „rajongó” agresszív viselkedése sokakban félelmet keltett. Mi a színpadról nem érzékeltük, mi folyik a közönség soraiban, így ezúton is elnézést kérünk mindenkitől, akiket atrocitás ért – kezdte reagálását Demjén Ferenc hivatalos fórumában.

Nem jellemző a balhé

- Szépen, ám annál határozottabban kérem azokat, akik az ismert rigmusokkal szokták jelezni jelenlétüket tartózkodjanak a közönség molesztálásától, hiszen mindenki jegyet vásárolt a koncertre és azért jövünk össze egy-egy koncertre, hogy mi zenészek és Ti is jól érezzétek magatokat és egymást. Az elmúlt jó pár évtized alatt nem volt jellemző a fellépéseinken a verekedés, a másik rugdosása, szidalmazása, sértegetése, üvegek dobálása – tette hozzá.

- Nem hiszem, hogy aki szereti a zenénket, ártani akarna a viselkedésével, ezért kérem azokat, akik magukra ismernek, gondolkodjanak el soraimon. Bízva abban, hogy először és utoljára fordult ez elő, és többé erről nem kell olvasnunk a fórumban. Várok sok szeretettel mindenkit elsőként Székesfehérvárra és a többi koncertre - zárta az esettel kapcsolatos észrevételeit és gondolatait Rózsi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.