Zenés hétvége a Kölcsey Központban

Demjén Ferenc koncert Debrecenben!

Október 3-án pénteken este a Debreceni Kölcsey Központ őszi kulturális programsorozatának egyik éke, a magyar könnyűzenei élet igazi legendája, DEMJÉN FERENC lép színpadra. Október 5-én vasárnap pedig folytatódik a "Központban a gyerekek" nagysikerű szórakoztató rendezvénysorozat, és egész nap interaktív programokkal várják a gyerekeket.

2008.10.03 14:05ma.hu
A múlt!

Demjén Ferenc fergeteges koncertet ad október 3-án 19.00 órától a Kölcsey Központ Nagytermében. 

A repertoárban régi és új dalok is egyaránt szerepelnek. Mindenki Rózsija egy igazi jelenség a magyar zenei életben. Egy személyben énekes, basszusgitáros, szövegíró, zeneszerző, producer és lemezkiadó. Folyamatosan ír, zenél, alkot, koncertezik, nem fogy ki az ihletből és a lendületből. 

1970-ben a Bergendy zenekar tagja volt, majd később a legendás V'Moto-Rock zenekart megalapítója, és végül szóló karrierbe kezdett. 1996-ban munkásságáért megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztjét. A Darabokra törted a szívem, a Sajtból van a Hold, a Szerelemvonat, a Szabadság vándorai és a más kedvelt slágerek mellett a legújabb albumról is szólnak majd dalok. 

Hétvégén a kisebbekre is gondolva, október 5-én délelőtt 9.00 és 13.00 óra között szintén a zenéé a főszerep. A Kölcsey Központ "KÖZPONTBAN A GYEREKEK" című rendezvénysorozatával 2008-ban már több alkalommal is feledhetetlen élménnyel gazdagította a kicsiket, nagyobbakat és a szülőket egyaránt. Mókás, vidám, játékos formában ismerkedhetnek a gyerekek a hangszerkészítés titkaival, szakemberek segítségével pedig rendhagyó zeneórán is részt vehetnek a kis érdeklődők. 

A Kolompos Együttes interaktív produkcióval nagyon izgalmas szórakozást ígér. A hangszerbemutató keretében pedig tradicionális népi és klasszikus hangszerekkel ismerkedhetnek a gyerekek. Műfaji sokszínűség, bő kulturális kínálat - a közreműködő művészek tehetsége és rangja mind-mind garancia arra, hogy a Debrecenbe érkező produkciók mindegyike egyedi és megismételhetetlen legyen kicsiknek, és nagyoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.