Bill Kaulitz anyukája kólásüveggel üt!

Botrány! A Tokio Hotel sztárjának anyja rajongókat ver?

A francia lányok most az állítják, hogy a Tokio Hotel-ikrek anyukája verte őket! Még mindig nem csillapodtak le a kedélyek a pár héttel ezelőtti verekedős üggyel kapcsolatban, amikor is Tom Kaulitz megütött egy rajongót.

2009.04.29 15:45rtlbulvar.hu

Állítólag a rajongó nem volt annyira ártatlan, mint állította, hiszen három barátnőjével már évek óta követik, zaklatják, fenyegetik a bandát, szinte beleőrültek az üldözésbe. 

A 20 éves Noemai most azzal állt elő, hogy a Kaulitz-ikrek édesanyja megverte őt egy kólásüveggel. Kérdés azonban, hogy mit keresett a lány a mama közelében? A banda menedzsere szerint ismét egy újabb hazugságról van szó. 

- " Ezek a fanatikusok olyan pimaszok, hogy azt merik állítani, hogy őket bántotta a Kaulitz mama, és nem pedig fordítva. Kezd egyre kalandosabbá válni ez a sztori. Remélem, hogy nem terveznek több támadást, de erről gondoskodni is fogunk, ugyanis bírósághoz fordulunk. Távoltartási végzést szeretnénk kérni, hogy ez a négy lány ne mehessen többé a banda és családtagjainak közelébe." – mondta felháborodottan David Jost, a menedzser.
 
Bill Kaulitz nemrég megszólalt a kellemetlen esettel kapcsolatban. Elmondta, hogy a négy lány megtámadta az édesanyját, aki a telefonjával le akarta fotózni őket, hogy bizonyítéka legyen. 

A lányok annyira felhúzták magukat, hogy kiütötték az anyuka kezéből a telefont. Kaulitz-mama természetesen feljelentést tett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.