Az együttes énekesének ciszta volt a hangszálán

Ismét dalolhat a Tokio Hotel, megműtötték az énekest!

Hétfőtől ismét énekpróbákat tarthat a német Tokio Hotel együttes frontembere, Bill Kaulitz. A magdeburgi tinédzser-popzenekar 18 éves sztárjának egy hónapja operálták meg a hangszálait. Emiatt a banda kénytelen volt megszakítani európai turnéját.

2008.04.30 10:15netbulvar.hu

Azóta rajongók százezrei aggódtak a 18 éves Bill Kaulitz egészségéért. Az orvosok az énekes hangszálának vírusos fertőzése miatt előbb ágyba parancsolták a tinisztárt, majd a tüzetesebb vizsgálat megállapította, hogy a Tokio Hotel frontemberének, Billnek ciszta van a hangszálán. 

Ezt távolították el négy hete. A műtét jól sikerült, a rehabilitáció keretében hétfőtől már énekelhet is Bill, de egyelőre csak egyetlenegy amerikai fellépést tervez a Tokio Hotel a közeljövőben - mondta a német rádióban David Jost, az együttes menedzsere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.