Lavinia tarifáit is meg lehet tekinteni...

Durva szexbotrány! Testét árulja a neten egy román párt titkárnője

Lelkes aktivistája a pártjának, mellette azonban kacér mosollyal kínálja bájait a világhálón Lavinia Samuila - A szexbotrány miatt alaposan felbolydult a román parlament!

2009.04.23 12:20

Bárki megtekintheti formás, meztelen testét és tarifáit a csinos Lavinia Samuilának - A hölggyel csupán egy gond van: a szociáldemokrata párt ifjúsági szervezetének a titkára, a román parlamentben - adta hírül a Blikk.

Fotó: u7.ro

A huszonhárom éves Lavinia középkategóriás árlistán kínálja magát, szemlátomást az eurócsatlakozáshoz igazítva tarifáját.

"Fizessenek a gazdagok!" jelszóval egy órára 120 euróért, azaz 36 ezer forintért kínálja szolgáltatásait.

360 ezer forintért pedig egy egész napot is eltölthet vele az a férfi, aki mélyen nyúl a zsebébe - írja a Blikk.

Lavinia Samuila egyébként lelkes tagja a párjának, az interneten pucér fotóin túl azok a képek is megtalálhatók, ahol az egykori elnök Ion Iliescu-val és Adrian Nastase volt miniszterelnökkel pózol - adta hírül a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.