Újabb szexbotrány a suliban!

Szexbotrány! A tanárnő pucér fotója járt körbe az általános iskolában!

Egy Tolna megyei általános iskolában robbant az újabb szexbotrány - Társkereső oldalon volt fenn korábban a tanárnő félpucér fotója, ami különös módon egyik tanulóhoz került...

2009.03.24 12:20

Három éve, egy társkereső oldalon hirdette magát a fizikatanárnő egy meztelen fotóval - Egy ismerőse azonban megtalálta a képet, és átküldte egyik diáknak. A tizennégy éves fiú, aki tárolta telefonján a pucér fotót, elmondta, a gitártanára ajánlotta fel, hogy átküldi neki a képet. Ő pedig továbbította a felvételt a többieknek. A fotó persze igen gyorsan eljutott a pedagógusokhoz is, másnap kitört a botrány - tudhatjuk meg az Aktív esti műsorából.

A lap értesülései szerint a képet továbbító diákot 30 napra felfüggesztette az igazgató, de azzal is megvádolták, hogy ő montírozta össze a fotót. Felbukkant a tanárnő dühtől fortyogó kedvese, aki megfenyegette a tinédzsert.

Az Aktívnak a kamasz édesanyja elmondta, hogy nem a szidással van baj, hanem, hogy hazugsággal vádolják gyermekét, és a képek valójában nem is tőle származnak.  Az oktatási jogok biztosa, Aáry-Tamás Lajos szerint az iskolaigazgató egyoldalúan nem hozhat döntést. Az intézmény nem nyilatkozott az ügyben, de a fizikatanárnő, akinek képe körbejárt az iskolában, most is taníthat - adta hírül az Aktív.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.