Melltartóban táncolt a tanítványai előtt

Sztriptízt táncolt egy tanárnő a gólyabálon

Levette a pólóját és melltartóban táncolt tanítványai előtt egy tanárnő a zalaegerszegi Széchenyi középiskola gólyabálján; mindezt a diákok mobiltelefonon rögzítették, így a "sztriptíz" a világhálóra is felkerült - írta szerdai számában a Zalai Hírlap.

2008.10.29 10:46Zalai Hírlap

Rozmán Sándor, az iskola igazgatója a lapnak elmondta, hogy az október közepén tartott gólyaavató utolsó feladatainak egyike a sztriptíz volt. A diákok pluszponthoz juthattak, ha az osztályfőnök is vállalta, hogy megszabadul néhány ruhadarabjától. A pedagógusok méltóságukat megtartva vettek részt a játékban, például fél pár cipőjüktől váltak meg. Egyikük viszont valószínűleg bizonyítani szeretett volna diákjai előtt, ezért alsóneműre vetkőzött: ledobta a pulóverét, a pólóját, és melltartóban táncolt tovább.

A tanárnő tánca addig tartott, míg egyik kollégája ráterítette a kabátját és ezzel véget vetett az előadásnak. A diákok a jelenetet rögzítették, a "sztriptíz" a világhálóra is felkerült. A felvételek láttán az iskola igazgatója fegyelmi eljárást indított a pedagógus ellen, és megrovásban részesítette a "szakmai szempontból egyébként jó tanerőt" - olvasható a lapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.