Cicciolina után szabadon

YouTube-ra került a honanya sztriptíze

A YouTube-ra is felkerült, feketepiaci DVD-n árult filmjéből kivágott sztriptízklipje miatt magyarázkodhat egy mexikói képviselőnő. Csábos piros fehérneműben lejtett - és persze a tévé is megmutatta, ha már...

2008.03.03 09:45MTI



Dalia Perez korábban színésznőként és televíziós műsorvezetőként kereste a kenyerét, ám szeptemberben több mexikói színésznővel együtt őt is beválasztották a törvényhozásba.

A héten azonban megjelent az interneten egy videoklip, amelyben a képviselőasszony egy rúd mellett, szexis piros fehérneműben lejt csábtáncot. Az ország legnézettebb reggeli tévéműsora csütörtökön be is mutatta az inkriminált felvételt, a törvényhozás és a helyi sajtó pedig nyomban egy emberként hördült fel és ítélte el a honanyát.

Perez 2006-ban szerepelt a Xalapeno Chiles című filmben, amelyben sztriptíztáncost alakított, akinek politikus a szeretője. A klip ebből az erotikus románcból került a világhálóra. Bár a produkció nem jutott el a mozikba, kalóz DVD-ként a veracruzi feketepiac toplistása.

A 37 éves képviselőnő szerint csak azért támadják, mert nőként bekerült egy olyan ország parlamentjébe, amelyben hagyományosan a férfiak kezében van a politika.

Perez ellen nem ez az első lejárató kampány: megválasztása előtt abból a zenés videóból támadt botrány körülötte, amelyen egy kiskorú tanítványával kikezdő tanárnőt játszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.