Felháborodtak...a díva két órát késett!

Bombasztikus és botrányos Beyoncé-koncert volt tegnap!

Jó háromnegyed ház előtt lépett fel Beyoncé szerda este Budapesten. A legnagyobb felháborodást az okozta, hogy a díva két órát késett és csak este 10 után kezdte el showját.

A szexis Beyoncé fergeteges koncerteket ad! képgaléria

2009.04.30 15:15rtlbulvar.hu

A szervezők a türelmetlen nézőkkel nem sokkal tíz előtt közölték, hogy „technikai probléma” miatt késik a szupersztár – hogy ez mit jelentett pontosan azt nem tudni. Nem osztották ki a beígért három dimenziós szemüvegeket sem, de ezt sem indokolták meg. 

Beyoncé viszont tökéletes show-t adott: a műsor egyik részletének exkluzív felvételét megnézhetik itt! A koncertet rögtön egyik nagy slágerével, a „Crazy In Love’-val kezdte egy hatalmas kivetítő előtt arany ruhában, nagy masnival a hátsóján. 

A show tökéletes hang és képminőséget adott, a csak női tagokból álló együttes és a három „súlyos” háttérénekesnő is tökéletes produkciót nyújtott. A nagy Beyoncé-slágerek mellett az énekesnő előadta egyebek mellett az „Ave Mariá”-t, Alanis Morissette „You Oughta Know” vagy Dawn Penn „No No No” című slágerét is. 

Új filmjének, a „Cadillac Records – Csillogó Fekete Lemezek”-nek a betétdalát az „At Last”-et pedig Barack Obama győzelmének ajánlotta – ezt a dalt énekelte egyébként az új amerikai elnök beiktatásán is tavaly novemberben. 

Beyoncé hatszor öltözött át, volt angyali fehérben, de futurisztikus robotjelmezt és a George Michael „Too Funky” című klipjéből ismert motoros-ruhát is felvette.

A koncert közepén egy drótkötélen felhúzták és a levegőben néhány pörgés után érkezett az Aréna közepére, ahol egy köralakú színpadon táncosaival együtt néhány Destiny’s Child dalba is belekezdett. 

Beyoncé végig közvetlen volt a közönséggel, többször közel került hozzájuk, volt akinek a nevét is megkérdezte, emellett néhányszor megénekeltette a nézőket és több kelléket – táska, törölköző – is bedobott a nézőtérre.
 
A hatalmas kivetítőn pedig folyamatosan mentek a lenyűgöző kisfilmek – Beyoncé hatévesen táncol, az amerikaiak Obamát ünneplik, a „Single Ladies” táncmozgásait pedig a világhálóra feltöltött, homevideókon keresztül lehetett látni. 

A koncert éjfélkor a legújabb dallal, a „Halo”-val ért véget, majd Beyoncé rögtön repülőre ült és el is ment „I am” című turnéjának következő állomására, Prágába.
 
A koncert videója Itt megtekinthető!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.