A sztár úgy érzi, felkészült az anyaszerepre!

Hanyagolná a karriert! Beyoncé hamarosan szülni fog!

Az énekesnő egy éve mondta ki a boldogító igent Jay-Z-nek, és már készen is állnak, hogy saját családjuk legyen. A 27 éves sztár úgy érzi, felkészült az anyaszerepre, ezért minél előbb szeretne édesanya lenni.

Ez aztán a dögös csaj! Képek a szexis énekesnőről! képgaléria

2009.04.29 16:15rtlbulvar.hu
Az énekesnő tegnap Bécsben sétált!

A koncertezést és a forgatásokat is elhanyagolná, ha úgy érezné, eljött a család ideje. 

Beyoncé egyelőre nem terhes, de nem is sürgeti, mert szerinte úgyis lesz babája, ha eljön az ideje. Szeretne jó anya lenni, legalább annyira mint amilyen az ő anyukája. 

- " Csak azért imádkozom, hogy olyan kapcsolatom legyen majd a lányommal, mint amilyen az enyém édesanyámmal." - mesélte az RnB énekesnő. 

Beyoncé és Jay-Z kapcsolata 2002-ben kezdődött, amikor először együtt dolgoztak, és 2008-ban hivatalosan is összekötötték életüket. 

Az énekesnőtől a színészet sem áll távol: legújabb filmjét nemrég mutatták be New Yorkban.

Különben ma este láthatjuk itthon az énekesnőt, aki rendkívül látványos show-val lép fel a Papp László Budapest Sportarénában! A kilencszeres Grammy-díjas amerikai rhythm and blues énekesnő, akit a Destiny's Child együttes tagjaként ismert meg a világ, Bécsből érkezett ma Budapestre. 

A tervek szerint a fellépése utáni éjszaka továbbrepül a következő koncerthelyszínre, Prágába. Az arénában az összes nagy slágerét elénekli a Crazy In Love-tól a One Night Only-n át a vadonatúj If I Were A Boy-ig - tájékoztatta az MTI-t az esemény szervezője, a Live Nation Hungary. Az I Am... Sasha Fierce című albumot bemutató turné pár nappal a budapesti koncert előtt, Zágrábból indul. 

A hírek szerint Beyoncé az előző turnéjánál is látványosabb előadásokra készül. Fantasztikus ruhákban lép a színpadra, amelyeket Thierry Mugler tervezett. Több olyan városban ad koncertet, ahol még nem lépett fel, ezek egyike Budapest.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.