Dögös ruhákban mutatkozik, combjai kivillannak!

Elképesztő képek! Beyoncé elkápráztatta rajongóit Kanadában!

Beyoncé kedden Vancouverben adott egy fergeteges koncertet, ahol minden rajongóját elkápráztatta, ebben a hónapban pedig végre Budapesten is fellép a káprázatos showjával. Az amerikai popdíva ugyanis április 29-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

Micsoda látvány! Beyoncé kedden Vancouverben adott koncertet! képgaléria

2009.04.02 15:40ma.hu

Beyoncé Giselle Knowles 1981-ben született Houstonban. Már egészen kicsi korától tánciskolába járt és szólista volt az egyházi kórusban. Tinédzser korára már több mint harminc ének- és táncversenyt nyert meg. 

A világ a Destiny's Child tagjaként ismerte meg 1998-ban. Az amerikai női csapat az eltelt egy évtized alatt hat albumot, két remixlemezt és egy válogatást dobott piacra. 

Az egykori tinilányok ma már 35 millió eladott albumnál tartanak, és több Grammy díjat is besöpörtek.

Beyoncé Vancouverben!

Beyoncé szólókarrierjére sem panaszkodhat. 2001-ben a Crazy in Love című dala hetekig vezette a legtöbb ország slágerlistáját, albuma milliószámra fogyott és besöpört érte minden díjat. 

Az amerikai énekesnőnek a napokban kerül a boltokba harmadik önálló albuma I Am...Sasha Fierce címmel, amelyről az If I Were A Boy című dal már el is kezdte menetelését a sikerlistákon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.