Túladagolással került kórházba Solange!

Durva fotó: Beyoncé húga teljesen kiütve hevert a földön!

Mi történt a népszerű énekesnő testvérével? - Solange Knowles a repülőtéren esett össze, miután leszállt egy gépről. A szemtanúk döbbenten látták, amint a sztár kiterül a padlón!

Beyoncé kishúga, a szexi Solange Knowles! képgaléria

2009.02.27 10:55ma.hu

Solange Knowles, aki tehetségben és szépségben sem igen marad el híres nővérétől, New Yorkból érkezett meg éppen a Los Angeles-i reptérre, amikor egyszercsak elájult.

Fotó: radaronline.com

Minden előzmény nélkül esett össze, s csak miután felsegítették és kórházba került, derült ki, hogy az énekesnő gyógyszereket vett be.

Olyan tablettát, ami meghűlésre való - ráadásul este javasolt bevenni. A jelek szerint Solange nem tartotta be az utasítást, s elképzelhető hogy többet is vett be a kelleténél...

Mindenesetre alaposan kikészült - Csak egy nappal később tért teljesen magához a kórházban!

Egy helyszínen tartózkodó utas egyébként le is fényképezte, amint Beyoncé húga eszméletlenül hever a földön, és éppen érkezik hozzá a segítség...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.