Az énekesnő boldogan vállalta a fellépést!

Beyonce és Bono is dalol Obamának!

Az USA 44. elnöke, Barack Obama hamarosan átveheti hivatalát a leköszönő George W. Bushtól. A jeles eseményt övező ünnepségsorozaton többek közt Beyonce és a U2 frontembere, Bono is dalban fejezi ki örömét.

Beyonce gyönyörű, félmeztelen képei! képgaléria

2009.01.16 20:10mellesleg

Nem sokaknak adatik meg, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke előtt léphetnek fel, de Beyonce köztük van! 

Az ünnepségsorozat „We are One” (Egyek vagyunk) nyitóestjén a két említett sztár mellett Garth Brooks, Sheryl Crow, Josh Groban, James Taylor, Bruce Springsteen és Usher emelik még az est fényét.

Ő énekelhet Obama első táncán!

Beyonce-t pedig az a külön megtiszteltetés érte, hogy a nagyszabású rendezvényen kívül ő énekelhet Obama első táncán, az új elnök hivatalba lépését követő ceremónia után.

Az elmúlt napok felkapott híre Beyoncéval kapcsolatban, hogy elhagyott kiskutyája mindent összepisil a Columbia Recordsban! Beyoncé még tavaly nyáron hagyta náluk kiskutyáját, aki nem szobatiszta és Munchie bekvártélyozta magát a lemezkiadó egyik irodájába. 

Az irodai dolgozók nem merik kitenni Munchie szűrét, hiszen hanyag gazdája a kiadó egyik legnagyobb sztárja. Az énekesnőt többször is udvariasan értesítették, hogy Munchie vár rá az irodában, de válasz még nem érkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.