Macskanőnek öltözött és megmutatta a testét!

Beyonce: Ez aztán a testhez álló szerkó!

A szó szoros értelmében testhez álló volt Beyonce fellépő ruhája. Az énekesnő szerda reggel a New York-i Rockefeller Plazában örvendeztette meg rajongóit a "Single Ladies" és "If I Were A Boy" című új dalaival, és klasszikus slágerével, a "Crazy In Love"-val.

Egy igazi, szuperszexi macskanős ruha Beyonce testén! képgaléria

2008.11.27 15:25ma.hu
Beyoncé teste kidomborodott a ruhában...Fotó: HollywoodRag

Mindezt domborulatait szorosan követő, szűk szerelésben tette. 

Mintha a macskanő ihlette volna meg... - csak bírja a bevadult kandúrok rohamát! Beyoncé Knowles-t már több férfimagazin is a világ legszexisebb nőjévé választotta, az énekesnő pedig igyekszik is rájátszani a végzet asszonyának szerepére. 

Nem tudni, de az biztos, hogy Beyoncé lemondta a malajziai koncertjeit, ahol visszafogottságot kértek tőle a műsorait és a ruháit tekintve. 

Úgy tűnik most e legdögösebb formáját akarja megmutatni!

Beyoncé azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem akar gyereket, mert, amikor a testvére szült - még 2004-ben - teljesen elment a kedve a gyerekvállaláskor. 

- "Ott voltam a szülőszobában, és ez valahogy úgy lesokkolt. Azt mondtam: "Kérlek ne kelljen bent lennem". És erre azt mondta: "Bent kell. A testvéred vagyok. Ne hülyéskedj!". Hát, igazam volt" - mesélte az énekesnő, aki áprilisban házasodott össze Jay-Z-vel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.