egy 3D-s szemüveget kap majd a közönség!

Meglepő érdekességek derültek ki Beyoncé budapesti koncertjéről!

Csupa izgalom övezi a budapesti Beyoncé koncert előkészületeit! Minden néző a belépéskor egy 3D-s szemüveget kap majd, hiszen a show több részét is 3D-s látványra tervezték. A látványos koncertet szélgép, füstgép és két konfetti-ágyú is segíti majd, a több tucat intelligens- és robotlámpa mellett.

Káprázatos! A show egy része 3D-ben lesz látható! képgaléria

2009.04.09 14:15ma.hu

Április 29-én reggel 7-kor kezdik építeni az Arénában a színpadot és a díszleteket, 92 ember összehangolt munkájára van szükség, hogy az esti koncertig minden a helyére kerüljön.
 
A 270 négyzetméteres színpad 1.8 méter magas lesz és egy lépcsősort is tartalmaz, de a terem másik végében egy 6x6 méteres kisebb színpad is épül, ahol a tervek szerint Beyoncé szintén énekel majd egy rövid ideig. 26 kamionnal érkezik a felszerelés, 85 ember utazik állandóan a turnéval. Ebből 10 fős a zenekar, 3 vokalista és 2 táncos lép Beyoncé mellett színpadra az este folyamán. 

Bár az énekesnő kevés időt tölt el nálunk, hiszen a koncert előtt délután érkezik és a jelenlegi tervei szerint még éjszaka továbbrepül a következő helyszínre, de néhány érdekességet már előre tudhatunk a showról. 

A koncert kapcsán több magyar is dolgozik majd a produkciónak a szervezőkön kívül, például 4 angolul jól beszélő konyhai kisegítőt is kértek, hogy a meglehetősen nagy stábbal utazó turnét a saját szakácsuk maradéktalanul ki tudja szolgálni, a 15 vegetáriánust ugyanúgy, mint a húsimádokat. 

A művésznőnek nincsenek különleges étkezési kérései, főként friss gyümölcsöt, halat és salátát fog fogyasztani. A produkció kért Chardonnay és Merlot borokat, így talán még az énekesnő is megkóstolja a rövid itt tartózkodása alatt a magyar borokat.

Beyoncé öltözője egy elegáns nappalinak lesz berendezve, ahol minden fehér lesz, a kanapék, a fotelek, álló és asztali lámpák, sőt, még a váza és a benne lévő virágok is. Ezen felül csupán tévét, DVD lejátszót és egy nagy tükröt kértek a berendezéshez. Bár a turné csak pár nappal a budapesti koncert előtt kezdődik, de a próbákról kiszivárgott hírek szerint Beyoncé még az előző turnéjánál is látványosabb előadásokra készül, és nagyon várja már, hogy végre a rajongók előtt színpadra álljon.
 
Több olyan városban is ad koncertet, ahol még soha nem lépett fel – így Budapesten is. Minden néző a belépéskor egy 3D-s szemüveget kap majd, hiszen a show több részét is 3D-s látványra tervezték. A koncertet szélgép, füstgép és két konfettiágyú is segíti majd, a több tucat intelligens- és robotlámpa mellett. 

Bár a turné csak pár nappal a budapesti koncert előtt kezdődik, de a próbákról kiszivárgott hírek szerint Beyoncé még az előző turnéjánál is látványosabb előadásokra készül, és nagyon várja már, hogy végre a rajongók előtt színpadra álljon. 

Több olyan városban is ad koncertet, ahol még soha nem lépett fel - így Budapesten is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.