Vajon mit kíván a világ egyik legszexibb sztárja?

Mégsem olyan díva? Íme Beyoncé kívánságlistája!

Április 29-én lép fel a Beyonce a Papp László Budapest Sportarénában. A világsztár elképesztő mennyiségű felszereléssel érkezik a tengerentúlról, ugyanis 26 kamionnyi felszerelést hoz magával, tízfős zenekarral, két táncossal és három vokalistával kápráztatja el rajongóit.

Ezzel a káprázatos show-val érkezik hazánkba is Beyoncé! képgaléria

2009.04.07 18:30ma.hu

Mint azt már korábban írtuk, hónap végén a hétszeres Grammy-díjas énekesnő hangjára repedeznek majd a Papp László Sportaréna falai.
 
Az énekesnőt príma donnának kiáltották ki, miután a múlt hétvégén tartott Super Bowl-on való fellépését követően az újságok leközölték kívánságlistáját. De szerintünk kívánságai egyáltalán nem álltak távol a jogos igényektől, főleg, ha a sztárvilágban betöltött pozícióját tekintjük. 

A 22 éves sztár listáján olyan dolgok szerepeltek, mint az alaposan kitakarított fürdőszoba friss törülközőkkel. Nem csoda hát, hogy a Destiny's Child énekesnője kissé megdöbbent, amikor igazi dívának kiáltották ki. 

Étkezési listáján sem szerepelt semmi extravagáns étel, csak egy sült csirke a hozzávalókkal, azaz mustárral, ketchup-pel, és majonézzel. Az egyetlen furcsa dolog a listán az volt, hogy az öltözőjét 78 fok Fahrenheit-en tartsák. 

Bár ezen sem kell meglepődni, hiszen elterjedt gyakorlat az énekesnők között, hiszen a szélsőséges hőmérséklet káros lehet a hangjukra. És tekintve azt, hogy Amerika nemzeti himnuszát énekelte el 89 millió TV-néző előtt, valószínűleg megbocsátanak neki ezért az elővigyázatosságért. 

Beyoncé ebben a hónapban pedig Budapestre érkezik és közzé tették kívánságlistáját, ami közel sem teljesíthetetlen, sőt!

A sztár mindössze friss gyümölcsöt, DVD-lejátszót, halat és borokat kért öltözőjébe. Igaz, sokan megdöbbentek azon, hogy egy hatalmas tükröt is rendelt, de aki tudja, hogy a rapperfeleség legalább ötször átöltözik minden koncert alatt, annak ez nem okoz meglepetést. 

Beyonce tehát korántsem nevezhető elszállt popdívának, jóval meghökkentőbb kívánságokkal is jöttek már hírességek Magyarországra. Más olyan hölgyek elvárásaival szemben, akik a listákat ostromolják, Beyonce elvárásai igencsak reálisak és földhöz ragadtak. 

Amikor Jennifer Lopez egy jótékonysági fellépésen vett részt, egy 15 méter hosszú lakókocsit kért fehér szobával, fehér kárpittal, fehér asztalokkal, fehér gyertyákkal és fehér kanapéval, nem is említve a fehér liliom- és fehér rózsacsokrot. 

Korábban az egyik punkbanda azzal a kéréssel fordult a szervezőkhöz, hogy a backstageben és a színpadnál legyen 6 db 50 literes kuka, műanyag zsákokkal, továbbá kér 4 partvist, 2 felmosót vödörrel együtt, 2 gumipartvist és 2 db 20 literes vödröt. 

Az egyik énekesnő varrókészletet és 12 szál hosszúszárú rózsát kért magának, egy brit zenekar egy csomó piát, két karton cigit és egy kis buddha szobrot óhajtott. 

Mások pedig kikötötték, hogy csak fekete törölközőt kérnek, lehetőleg minta nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.