Nagyon mini ruhában pózolt az énekesnő!

Dögös képek! Alig volt rajta ruha! Beyoncé kivillantotta pucér combjait!

Beyoncé legújabb filmjét, az Obsessed-et a napokban mutatták be Amerikában. A szép énekesnő a film premierjére, New York-ba egy irtó szexis, mini ruhában ment el, amiben látni lehetett combjait!

Beyoncé fedetlen combjai egy szuperszűk- mini ruhában... képgaléria

2009.04.24 16:00ma.hu
Fotó: Justjared

A Grammy díjas énekesnő arról beszélt kedden New York-ban, hogy mennyire vonzódik a Broadway világához és szívesen látná magát a jövőben esetleg színpadi színésznőként! 

- " Ez az én igazi és ideális munkám! Fantasztikus lenne minden nap bejárni a színházba, hazamenni és főzni valamit a gyerekeknek...ez lenne az igazi, normális élet!" - mondta lelkesen Beyoncé a vörös szőnyegen.

A szexis énekesnő vonzó idomait hamarosan megcsodálhatjuk Budapesten is, hisz jövő héten érkezik hazánkba a sztár! 

A Beyoncé koncert előkészületei már nagyban zajlanak…a hírek szerint belépéskor minden néző a egy 3D-s szemüveget kap majd, hiszen a show több részét is 3D-s látványra tervezték. 

A 270 négyzetméteres színpad 1.8 méter magas lesz és egy lépcsősort is tartalmaz, de a terem másik végében egy 6x6 méteres kisebb színpad is épül, ahol a tervek szerint Beyoncé szintén énekel majd egy rövid ideig. 26 kamionnal érkezik a felszerelés, 85 ember utazik állandóan a turnéval. 

Ebből 10 fős a zenekar, 3 vokalista és 2 táncos lép Beyoncé mellett színpadra az este folyamán. Bár az énekesnő kevés időt tölt el nálunk, hiszen a koncert előtt délután érkezik és a jelenlegi tervei szerint még éjszaka továbbrepül a következő helyszínre, de néhány érdekességet már előre tudhatunk a showról.
 
A koncert kapcsán több magyar is dolgozik majd a produkciónak a szervezőkön kívül, például 4 angolul jól beszélő konyhai kisegítőt is kértek, hogy a meglehetősen nagy stábbal utazó turnét a saját szakácsuk maradéktalanul ki tudja szolgálni, a 15 vegetáriánust ugyanúgy, mint a húsimádokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.