Ildi nyitja meg a sztár káprázatos show-ját

Keresztes Ildikó énekel Beyoncé előtt április 29-én a Sportarénában!!

Keresztes Ildikó nyitja meg Beyoncé káprázatos show-ját április 29-én, ahol nagysikerű, "Minden, ami szép volt" című albumáról ad elő néhány dalt zenekarával. Ildikó izgatottan várja a fellépést, hiszen óriási megtiszteltetés!

Lenyűgöző show-val várja hazánk közönségét Beyoncé! képgaléria

2009.04.27 18:00ma.hu

- "Nem teljesen követtem végig Beyoncé eddigi munkásságát, de elismerem tehetségét és fantasztikus előadónak tartom. Igazi show-t csinál, amivel eszemben sem jut felvenni a versenyt, úgy gondolom, az én feladatom, hogy felpezsdítsem a közönséget az Arénában. 

A "Dreamgirls" címû film óta figyeltem fel igazán Beyoncéra, itt szembesültem lenyűgöző színészi képességével és énektudásával, a film és a zene egyaránt nagyszerű élmény volt számomra, azóta többször is megnéztem. 

Nagyon szeretnék találkozni személyesen is a világsztárral, remélem egy közös fotóra is sor kerülhet majd. Óriási érzés lesz ennyi ember előtt énekelni, garantálom, hogy nagyon jó, pörgős bulit fogunk tartani
!" - nyilatkozta az énekesnő.

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó mellett egy magyar DJ páros, a Karmatronic is segít majd a Beyoncé színpadra lépése előtti hangulat fokozásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.