Egymásnak ugrott a szexi DJ és a Pa-dö-dő énekese!

Voksán Virág: Ki az a Lang Györgyi? Melyik dagadt?

Valószínűleg az ő tévéje torzít, mert az azt mutatja, hogy Voksán Virág jól "meg van varrva" - Lang Györgyi védelmébe vette Geronazzo Máriát, akit a fiatal DJ alaposan megkritizált a 10! című műsorban...

Szuperszexi képek a dögös Voksán Virágról! képgaléria

2009.04.24 08:35ma.hu - Fotó: djflower.hu

Voksán Virág azért kritizálta Geronazzo Máriát, mert nem értette, miért plasztikáztat, ő, ha kötelező lenne, sem tenne ilyet - mondta. Lang Györgyit felháborította a kijelentés, a blogján vette védelmébe a bevallása szerint neki egyre szimpatikusabb Máriát.

Györgyi megírta: lehet, Virág azt gondolja magáról, ő nincs átszabva? Akkor az ő tévéjével komoly gondok vannak, mert az azt mutatja, hogy a nő "jól meg van varrva." Voksán Virág szerint a szájfeltöltése és mellplasztikája még nem jelenti azt, hogy jól megvarrták: túlzásokba nem esne. A playmate egyébként először nem tudta eldönteni, kiről is van szó. Visszakérdezett, ki az a Lang Györgyi, melyik a két tagadt nő közül - adta hírül a Napi Ász.

Voksán Virág korábban elárulta, miért töltette fel másfél éve az ajkát. A szexis szépség tisztában van azzal, hogy egy pasit nemcsak a külső izgat, mégis vonzóbbnak érezte magát egy kis "kiigazítással".

Véleménye szerint a férfiak többségét az orális örömök közben sokkal jobban izgatja egy vastagabb, mint egy vékonyabb száj.

Virág úgy érzi, mióta máshogy mutat az ajka, a róla készült fotók is jobbak.

Virágnak egyébként a pasik méreteit illetően is megvan a határozott elvárása. Számára egy magyar átlag feletti, 4-5 centivel nagyobb hímvessző méret az ideális.

Fontosnak tartja a jó szexet - elmondása szerint ki sem bírja enélkül két hétnél tovább -, de úgy véli: a szexualitásnak és a belső tuljadonságoknak összhangban kell lenniük.

A DJ és playmate számára nem lényeges, hogy milyen vastag egy férfi pénztárcája.

Ő ugyanis beéri olykor egy-egy gyertyafényes vacsorával és mozival is - árulta el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.