A jóképű sportoló hoppon maradt

Voksán Virág lerázta Kucserát

A Cool délutáni műsorában Voksán Virág igazolta a hírt, miszerint elutasította Kucsera Gábor közeledését.

2009.04.13 17:13rtlbulvar.hu

A playmate és a kajakozó régóta ápolnak jó barátságot, ám a kapcsolatuk – a felek bevallása szerint – sohasem volt vagy lesz több ennél, azonban egy próbálkozáson már túl vannak: akkor Gábor hoppon maradt. A hódítási kísérletre Virág, azaz Dj Flower videóklipes debütálásában került sor. A lemezlovas ugyanis nemrég elkészítette első zenei kisfilmjét "nstinct" című szerzeményéhez, és ragaszkodott hozzá, hogy jó barátja is feltűnjön a képsorokon. Virág elmondta, az alkotás teljes egészében saját személyiségét tükrözi.

A szexiség abszolút az én stílusom, egyáltalán nincs összefüggésben a playmate korszakkal! Ez vagyok én!

A klipben óriási hangsúlyt kap a bőr és az érintés, Virág pedig lenge öltözékben kápráztatja el a férfi rajongókat. Természetesen nem csak az urak lelhetik óriási örömüket a látványvilágban, hiszen a magyar nők nagy kedvence, a kitűnő sportoló, Kucsera Gábor is szerepet kapott, mint a playmate-et ostromló macsó.

Ő a kemény, férfias, előkelő, jóképű srácot alakítja, aki a kegyeimért küzd. Végül nem őt választom, de a póló azért lekerül róla! Virág ugyanis egy testi adottságaiban visszafogottabb, szerény fiúval távozik a szórakozóhelyről.

Még imponáló is tud lenni, ha valaki külsőleg nem az igazi, és egy kicsit szerencsétlen is, de mindig önmagát adja! Gáborral pedig természetesen továbbra is töretlen marad a barátságuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.