A nyuszi lányt folyamatosan fotósok követték!

Voksán Virágot egymás kezéből tépték ki!

Voksán Virág klipet forgatott. A magyar DJ-t és nyuszi lányt szinte folyamatosan operatőrök és fotósok kísérték. Még vásárlás közben is. A szexis DJ pedig a külsejét is megváltoztatta, vajon egy új szerelem miatt?

Szexis képekben Voksán Virág a dögös nyuszilányból lett DJ! képgaléria

2009.03.11 07:00rtlbulvar.hu

Új megjelenés, új kihívások. Voksán Virág eddig sem töltötte unalomban a napjait, most azonban tényleg felgyorsult körülötte az élet. 

A hölgyek általában akkor váltanak hajviseletet, amikor vagy szakítanak, vagy új férfi jelenik meg az életükben. Ez Virágnál sem történt másképp, ugyanis megismerkedett valakivel, aki ég csak szűkszavúan nyilatkozik.
 
- " A mostani barátomat Szilveszterkor ismertem meg, úgyhogy a hajváltás egy kicsit később jött időben, de lehetséges, hogy van valami tudatalatti oka ennek, hogy ez is hozzá kötődik." - mondta Virág. 

Nem csak a pár hónapos kapcsolat jelenti az újdonságot, Virág most fejezte be első videó klipjét, ami az ő zenéjére készült, és nagy sikerrel járja az országot és szórakoztatja rajongóit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.