Kucsera Gáborból klip-szereplő lett!

Elkészült Dj. Flower, azaz Voksán Virág új videóklipje!

Voksán Virág dobta Kucsera Gábort. Egy fergeteges buliba ugyanis hiába érkezett a sármos sportolóval, haza már nem együtt ment a két híresség - a lány egy titokzatos srácot választott, aki a bőr illatával varázsolja el.

Szexi képek a dögös Voksán Virágról! képgaléria

2009.02.16 16:10ma.hu

Röviden így lehetne összefoglalni Virág, azaz Dj. Flower legújabb klipjének, az „Instinct – Bújj bőrbe”-nek történetét. A modell kérésére Kucsera Gábor rögtön igent mondott a hoppon maradt hódító szerepére. Nemrég forgatta le legújabb videóklipjét Dj. Flower, azaz Voksán Virág. 

A modell igazán fülledt hangulatú, szexis, ösztönös kisfilmet forgatott stábjával a bőr bűvöletében.
 
- „Ez volt életem első klipforgatása, úgyhogy nagyon élveztem. Délelőtt tíztől hajnali fél háromig forgattunk és csak akkor éreztem a fáradtságot, amikor vége lett az utolsó jelenetnek.” – mesélte Virág, aki igazán dögös formáját hozta a klipben.
 
- „A ruhák egy része saját, a másik részét Herczeg Zoltánnal közösen álmodtuk meg. A bőr dominál, imádom az illatát és természetességét.. Az egész klipnek a hangulata dögös és egyben eleganciát és luxust sugároz, mint amit a bőr is képvisel.” – tette hozzá a Dj-nek állt egykori nyuszilány.

A modell a Sztárok a fejükre estek forgatása alatt ismerte meg Kucsera Gábort, akivel azóta is jó viszonyban vannak. Amikor a klip története körvonalazódott, Virág egyből Gáborra gondolt, játszhatná ő a kísérőjét. A sportoló rögtön igent mondott a modell Dj-nek. 

- „Nagyon örültem, amikor Virág megkeresett, mert még nem szerepeltem klipben és nagyon érdekelt, hogy milyen egy ilyen forgatás.” – mondta Kucsera Gábor. 

– „Szokásos napi két edzés után érkeztem a forgatásra, kicsit fáradt voltam, de nagyon élveztem ezt az új kihívást, amivel remélem, hogy segíteni tudtam Virágnak.” – tette hozzá a népszerű sportoló.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.