Akármilyen merész darab, repült!

Képek - Hoppá! Voksán Virág letépte Kucsera pólóját

Több hazai híresség is részt vett a bőr ihlette divatbemutatón - A látványos rendezvényen világbajnok kajakozónk saját bőrét is megmutatta, mikor Voksán Virág letépte róla pólóját a kamerák kereszttüzében!

Szexi sztárok félmeztelenül a kifutón! képgaléria

2009.04.07 12:50redlemon

Dukai Regina, Debreczeni Zita, Voksán Virág, Horváth Éva, Kustánczi Lia, Kucsera Gábor, Majka, Hujber Ferenc és Kiss Endi (Hooligans) mutatta be a Herczeg Zoli és Devergo által tervezett AXE Instinct kollekciót, amelyet bőr ihletett.

A látványos bemutatón világbajnok kajakozónk saját bőrét is megmutatta, mikor Voksán Virág letépte róla pólóját a kamerák kereszttüzében.

Egy igazán ösztönös buli keretén belül derült ki, a bőr még mindig divat és igen változatosan felhasználható alapanyag.

Herczeg Zoltán a természetes, erőt sugárzó, kellemes illatú bőrből – tőle megszokott módon – igen merész darabokat álmodott kifutóra. Virágos ruha, bőr zakó és bordó-fekete overáll is a modellekre került.

"Nagyon tetszettek a ruhák, igaz, hogy én a visszafogottabb színeket szeretem a hétköznapokban." - mondta Dukai Regina, aki az egyik kulcsszereplője volt a bőr ihlette bemutatónak.

- "Direkt jó volt, hogy nem csak modellek kaptak szerepet a programban. Az én párom Endi volt, aki a magabiztosságával energiát adott nekem is a színpadon, jókat bohóckodtunk a bemutató alatt." - tette hozzá a népszerű modell.

Kifutóra lépett a Hooligans dobosa mellett Hujber Feri is. "Nagyon érdekes volt figyelni a profikat, élveztem a dolgot." - mesélte Hujber Feri.

- "Nekem attól lett életszaga a bemutatónak, hogy olyan emberek is felléptek, akiket nem modellként ismer a közönség." - tette hozzá a népszerű színész.

Kucsera Gábor is először állt így a közönség elé. A sportoló nem csak ruhákat, saját magát is megmutatta, amikor Voksán Virág letépte róla pólóját a színpadon.

Az este további érdekessége volt, hogy az egykori szerelmespár, Debreczeni Zita és Majka többször is egymás után lépett a kifutóra.

A két híresség játékos viccelődéssel váltotta egymást a színpadon. A bemutató után Voksán Virág, azaz Dj Flower azt is megmutatta, mit tud a keverőpult mögött, a közönség hajnalig bulizott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.