Nem agyalt a DJ: nyakába zúdította!

Voksán Virág itallal öntözte párja exét!

A playmate nem riad vissza a bunyótól, ha úgy adja a helyzet és a cicadüh - Voksán Virág alaposan visszavágott, mert provokálni merték...

Szuperszexi képek a dögös Voksán Virágról! képgaléria

2009.03.19 06:45rtlbulvar.hu

A Cool Live-ban Voksán Virág nyugodtnak éppen nem mondható mindennapjairól mesélt, kiderült ugyanis, nemrég új szerelem köszöntött be az életébe, ám ezzel együtt nem várt bonyodalmak is előtérbe kerültek.

Az egykori playmate szilveszterkor ismerte meg jelenlegi párját, aki akkoriban boldognak nem nevezhető kapcsolatban élt.

– Egyből kiszúrtuk egymást. Én nem is tudtam, hogy akkor volt barátnője, bár nem is lényeges, mert mint kiderült, néhány nappal a találkozásunk után szakítottak.

Virág és a srác között hamar lángra lobbantak az érzelmek, immáron két hónapja alkotnak egy párt, ám az elhagyott hölgy nehezen felejt, nemrég ugyanis provokálni kezdte a lemezlovast.

– Egy szórakozóhelyen voltunk, és amikor elmentem mellette, leöntött pezsgővel. Egyértelmű volt a helyzet, de engem sem kell félteni. A pultnál kértem én is egy pohárkával és nyakon öntöttem vele.

Szerencsére tovább nem fajult a helyzet, de Virág bevallotta, ha valaki nekimenne, akkor sem esne kétségbe; nem riad vissza a bunyótól sem, ha rátámadnak.

Mint kiderült, gyakran érik kisebb-nagyobb attrocitások, de a komolyabb balhék nagyon ritkák, ezért verekedésre szinte soha nem kerül sor, általában szóban lerendezik a félreértéseket.

Természetesen nemcsak kötözködő hölgyek vannak a környezetében. Az például külön örömmel tölti el, hogy akadnak olyan lányok is, akik kedvesen, barátkozva lépnek oda hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.