A pasi ékszert és pénzt lopott a szépségtől?

Voksán Virág kidobta a pasiját: 1 milliót lopott tőle!

Bár a gyönyörű Playmate, Voksán Virág magánélete válságban van, mégis a minap egy neves divatmagazin fogadásán futottunk össze vele.

2009.04.19 10:57Tabu tv

A Tabu Tv riportere akkor megtudta hogy a lány kidobta a párját, mivel valószínűleg bűncselekményt követett el a modell ellen, de ma már biztos! A férfi valószínűleg több mint egymillió forintnyi arany ékszerrel és készpénzzel károsította meg a modellt! Voksán Virág és párja alig 3 hónapot voltak együtt.

A modell emlékei szerint, már az elején gyanús volt a fiú, hiszen hazudott többek közt korával kapcsolatban is. "Általában idősebb pasikkal kezdek, de most kivételt tettem. A fiú azt mondta hogy 24 éves, de kiderült hogy csak 20" - meséli Voksán Virág.

A Napiász Online megtudta, hogy nem volt elég az átverés, a pasi még durván le is húzta a modellt! Valószínűleg kisebb mennyiségű készpénzt és kb. 1 millió forint értékű arany ékszert tulajdonított el a férfi, de Virág elmondta hogy szerinte bankkártyája rejtélyes letiltásának is Ő lehet az oka.

A fiú tagadja hogy lopott volna, de Virág mégis 95%-ban biztos benne hogy Ő tette, hiszen a lopások abban a három hónapban jelentkeztek amikor együtt éltek. Az egész csúcspontja a konyhafelújítás volt, ami után egyesével fedezte fel az arany ékszerei hiányát. "Valószínűleg feljelentést teszek a fiú ellen, a bíróságon majd minden kiderül. Ennek ellenére titokban reménykedem benne hogy nem Ő volt a tettes, bár ha ez be is bizonyosodna, már biztosan nem fogadnám vissza többé" - meséli a Napiász Online-nak Voksán Virág.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.