Hamarosan jön: Erotika Parádé!

Voksán Virág és Benkő Dániel is esélyes az idei Pornó Oszkárra!

Idén is a hétvégén megrendezésre kerülő három napos tavaszi Erotika Parádé részeként derül majd ki hogy kik lesznek a pornó szakma ezévi díjazottjai, akik Pornó Oszkárt tudhatnak majd magukénak.

Nézze meg! Szexis csajok a golfpályán! képgaléria

2009.04.15 16:40ma.hu

A Tom Média a tegnapi napon jelentette be a jelöltek hivatalos listáját, amin igen illusztris névsor szerepel. Jelölést kapott többek közt Voksán Virág, Lévai Adrienn, Mészáros Dóra, Niky Rider, Alexa Diamond és Black Diamond de Kovi és Benkő Dániel sem maradhatott le.
 
Judy Nero ismertette a hétvégén megrendezésre kerülő Porno Oszkár díj jelöltjeit. Ez alapján 2009 Életműdíjasa lehet Kovi, Benkő Dániel vagy a szájkölteményéről híres Maria Geronazzo, de a legjobb erotikus modell lehet Voksán Virág Playmate és Lévai Adrienn is. 

Bárki is lesz a kategóriák nyertese, a művészeti vezetők Mészáros Dóri és Rácz Linda, ill. a közönség biztosan gondoskodnak arról, hogy mindenki megérdemelten kapja meg a díjazást. Idén még több lánnyal, még több és még forróbb programmal várja az érdeklődőket az Erotika Parádé. 

Folyamatos nagyszínpadi műsorok, pornósztárok és bulvár sztárok együtt erotikáznak majd. Élő pornófilm forgatás Benkő Dániel rendezésében, pornó színház Győzikével és erotikus póker Majkával: ez lesz a hétvégi bulvár menü. 

Az idei Erotika Parádén Kovi is megmutatja magát és lányait is egy óriási Luxx videó standon. Első Országos Örömlányok találkozója is lesz, a forró hangulatról pedig Judy Nero gondoskodik, aki mindhárom nap műsorvezetőként köszönti majd a Lurdy Ház első emeletére látogatókat. 

A rendhagyó sajtótájékoztató forró golfozásba torkollott. A pornósztárok kisebb-nagyobb sikerrel betaláltak a lyukakba, de még mindig azt ajánljuk, hogy maradjanak eredeti szakmájuknál, és készüljenek a hétvégi Erotika Parádéra!

Benkő Dániel produkálja magát a lányok előtt...

A St. Lőrinc Golfpálya vendégszeretetét élvezve kihirdetésre kerültek a 2009-es Pornó Oszkár jelöltjei, elárultunk néhány exkluzív információt a programról, majd némi unoszlás után Benkő, Kovi, Mészáros Dóri és az Erotika Parádé sztárjai kipróbálhatták golfudásukat a hamarosan nyíló pestszentlőrinci golfpályán. A golfozástól kellőképpen megéheztek így pont időben érkezett a Cousin Cousine és Mészáros Dóri közös főzésének eredménye, melyet mindenki nagy étvággyal fogyasztott. Dóri elárulta, hogy ez volt az első közös főzésük de nem az utolsó. Olyannyira jól érezte magát közben, hogy az elkövetkező hetekben kezdetét veszi egy közös gasztronómiai project Dórival és a fiúkkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.