Van kiút a csődből a showman számára!

A csúcsra tör! Győzike újjászületése az Erotika Parádén!

A napokban mindenhol azt láthatjuk-hallhatjuk, hogy Győzike a gazdasági válság egyik legnagyobb vesztese: bukott a tőzsdén, véget ért a Győzike Show és manapság már haknizni se nagyon hívják.

2009.03.25 12:40ma.hu
Élvezi a meztelen lányok társaságát!

Néhány hét és mindez megváltozik! Az Erotika Parádé - április 17-19. Lurdy Ház- showmanje, a Pornó Színház dumagépe ezúttal Győzike lesz! 

A Pornó Színház eddig sem szűkölködött forró jelenetekben, idén azonban minden eddiginél forróbb jelenetek szemtanúi lehetünk. 

Deborah Valentine Pornó Színháza különlegességeket tartogat. Kíváncsian várjuk meddig megy el a hölgy, aki egy forró Spricc Partyba kerül majd vagy hány pár esik egyszerre egymásnak a swinger rekordkísérletnél. 

Mindezt megfejeljük azzal, hogy a Pornó Színház előtt Győzike lesz a showman, szórakoztatva és ösztönözve mindenkit még több élvezetre, önmagát pedig arra, hogy sikerüljön visszakerülnie a körforgásba, amely elismerést és persze pénzt hoz neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.