A showman, mint divattervező?

Győzike: Nyugdíjasként élek!

Betársult egy zenekarba, és egészen más irányú tehetségét is megcsillogtatja - Gáspár Győzőről felröppent a hír, hogy divattervezőnek állna...

Képekben Győzikéék mindennapjai képgaléria

2009.01.16 07:10rtlbulvar.hu

A Cool Live műsorában Győzike elmondta: most, hogy befejeződött a Gáspár család valóságshowjának kilencedik évadja, új elfoglaltságok után nézett.

Bevallása szerint immáron három hete "nyugdíjasként" tengeti mindennapjait, csupán a gyerekeket viszi és hozza az iskolába, ezért úgy döntött, új kihívást keres: betársult a Pesti fiúk névre hallgató formációba, akiknek többek között az "Accalari Bomba" című slágert is köszönhetjük.

- Voltak már fellépéseink együtt, és közös lemezt is tervezünk. Győzi a mikrofont fogja bűvölni Marika mellett, a dalokat azonban továbbra is az énekesnő párja, András szerzi majd.


Nem ez az egyetlen újdonság a showman életében, felröppent a hír ugyanis, hogy a Győzike divattervezőnek áll, s ő ezügyben is tisztázta a részleteket. Kiderült, szó sincs arról, hogy divatdiktátori törekvései lennének.

- Ez egyfajta hobbi nálam. Vannak ötleteim, és ha jön az ihlet, akkor nekifogok az alkotásnak, de nem tervezem, hogy betörök a piacra a műveimmel. Saját magamat szórakoztatom ezzel
- árulta el, ám kiderült, új zenészkollégái nem feltétlenül zárkóznának el az elől, hogy új újdonsült énekesük változtasson a színpadi megjelenésükön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.