Újra összeállna az együttes?

Győzi 50 milliót veszített - a Romantic-al hozná be?

Úgy tűnik, Gáspár Győzőnek mindig akad egy mentő ötlete - A Győzike show véget ért, ám a hírek szerint a családfő újra zenéből szeretne megélni.

Képekben Győzikéék mindennapjai képgaléria

2009.01.07 07:15ma.hu

Két évvel ezelőtt feloszlott a Romantic zenekar, de lehetséges, hogy most újra színpadra áll. Győzike nagyjából 50 millió forintot veszített, amikor nemrég kiderült, hogy az RTL Klubon futó show-ja beláthatatlan ideig nem jelentkezik a képernyőn.

A Romantic újraindulásában Völgyi Zsuzsi nem akar részt venni, szólólemezével foglalkozik, de Katinkára nem fog haragudni, ha rábólint az ajánlatra. A showman egyelőre nem kommentálta a Romantic összeállásáról szóló információkat - adta hírül a Napi Ász.

Völgyi Zsuzsi és Katinka annak idején zokon vette, hogy Győzőnek fontosabb lett a show-ja, mint a zenekar, amit ők az életünknek tekintettek. Úgy gondolták, nem lehet "két lovat egy fenékkel" megülni.

Ha nem tudták megbeszélni gondjaikat és akadt egy kis konfliktus, a showman azonnal azzal fenyegetőzött, hogy kiszáll az együttesből.

Győzőnek akkortájt a családjában is akadtak zűrök, hiszen összekülönbözött a szüleivel, jó ideig nem beszélt az édesanyjával.

A Romantic két énekesnője számára a zenekar jelentette a megélhetést, így attól féltek, nem tudják miből fenntartani magukat, ha az együttes feloszlik.

Azóta már saját lemezben gondolkodnak a lányok; Katinka első szólóalbuma a nyáron jelent meg, jelenleg második videóklipjének előkészületei folynak.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.