No nem II. Erzsébet pucérkodna ám!

A Playboyban meztelenkedne a királynő!

Akár egy Playboy fotózásra is rá lehetne beszélni Götz Mária Ildikót, aki Sárospatak és Magyarország első Borkirálynője. Az egy éves uralkodása hamarosan letellik és akkor önfeledten ledobhatja a ruháit!

2009.04.12 08:06bulvaros.hu

A címet az elmúlt évben nyerte el, s mint mondja, óriási népszerűséget hozott neki és Tokaj- Hegyalja térségnek:

- Úgy gondolom, hogy nagyon-nagy felelősség volt az ország és a világ számos pontján képviselni ezt a térséget.Több rendezvénynek háziasszonya voltam, még ilyen "kicsapongó kategóriában" is, mint a rakamazi almasör fesztivál- kezdte a Bulvaros.hu tájékoztatását a mosolygós hölgy.

Jelen voltam a Bamako Rallyn is, és több száz interjút adtam, többek között Münchenben, Rabatban és persze hazánkban is. Nemrég felkértek egy portfólió fotózásra, amelyen egy rendezvénycentrumot reklámozok.

- Szívesen vállaltam el ezt a felkérést is, hiszen meggyőződésem, hogy ha valamit szép lányok kínálnak, nagy sikere lehet. Célom továbbá, hogy mindenkivel megosszam a gondolataimat a szőlőről és a borról. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért.

Fel szeretném lendíteni a borturizmust, és ha kell, talán igent mondanék egy olyan fotósorozatra is, ami a természet lágy ölén, a szőlőtőkék mellett készülne. Mutassuk meg értékeinket, szépségeinket, amíg lehet!
Talán ezek után nem meglepő, hogy a csinos borkirálynő a Nyíregyházi Főiskolán üzleti kommunikációt tanul...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.