Szívén viseli a barbadoszi énekesnő sorsát!

Whitney azt tanácsolja Rihannának, hogy ne kövesse a szívét!

Úgy tűnik, Whitney Houston szívén viseli a barbadoszi énekesnő sorsát. Mikor meghallotta, mi történt az tinisztárral, azonnal felhívta, és jótanácsokkal látta el.

Chris és Rihanna kapcsolata képekben! képgaléria

2009.02.27 14:30rtlbulvar.hu

Annak idején ugyanis Bobby Brown ugyanazt tette vele, mint Rihannával Chris Brown. Whitney és Bobby viharos kapcsolata közismert. A másik Brownról, Christől azonban mindezidáig senki sem tudta, hogy ilyen mértékű agresszivitásra képes. 

A legendás énekesnő tudja, mit érez most Rihanna, de óva inti attól, hogy visszafogadja volt kedvesét.

- " Kérlek, ne kövesd el ugyanazt a hibát, mint én. Ha hagyod, hogy a szíved vezessen, akkor nagy bajba sodrod magad." – állítólag ezt tanácsolta a 45 éves sztár Rihannának.
 
Azt nem tudni, hogy a tinisztár mit válaszolt neki, de sokan úgy vélik, hogy nem kell sok idő, és Chris újra visszakönyörgi magát. Mindenesetre elképzelhető, hogy a szupersztár telefonhívása elgondolkodtatja a fiatal énekesnőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.