Gesztesivel érkezett, de mással volt együtt neje!

Liptai Claudia Kárász Robi karjaiba simulva táncolt!

Mint arról korábban is írtunk, az egyik hetilap díjátadó gáláján kéz a kézben, együtt jelent meg Gesztesi Károly és Liptai Claudia. Próbálták vidámnak mutatni magukat, de nem nagyon sikerült, hajnalban pedig más férfi karjaiban volt Claudia!

2009.02.11 17:00ma.hu
Együtt marad a család?

Gesztesi Károly akkor így nyilatkozott: 

- "Nem hittem el, amit az újságokban lehetett olvasni, hogy Claudia megcsalt volna. Mi ezt már a botrány kipattanása előtt megbeszéltük, ráadásul bízok annyira a feleségemben, hogy tudjam, nem lépett félre! Ha úgy érzi mennie kell, menjen, de nem történt semmilyen alattomos dolog!" - jelentette ki a színész.
 
- "A mi kapcsolatunkban sosem volt tabutéma a szakítás. Szükségünk van egy olyasfajta szabad életre, ami még belefér a moralitásba. Nem volt sosem nyitott a házasságunk, de tény, hogy Károlynak is mindig nyitva volt az ajtó, ha úgy érezte volna, hogy lépnie kell!" - árulta el Claudia. - írja a Kiskegyed.

A legdöbbenetesebb, hogy a gála után Claudia az Újságíróbálon munkatársa, Kárász Robi karjaiba simulva táncolt sokáig. Akkor most mi a helyzet?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.