Tizenöt év után ki kellett mondani...

Vincze Lilla házassága menthetetlen!

Újabb sztárházasság hever romokban - Vincze Lilla tizenöt év után válik második férjétől, aki menedzsere és producere is volt. Mindkettőjüknek mások lettek az álmai.

2009.01.13 13:05Fotó: vinczelilla.hu

Válik a negyvenhét éves énekesnő - A Napoleon Boulevard sztárjának tavaly kiadott, Angyalnak, Madárnak című albumának létrehozásában is férje, Joó Géza működött közre, és nagyon sajnálja, hogy így alakult a kapcsolatuk Vincze Lillával - mondta a Blikknek.

Ma is értékes embernek, kiváló énekesnőnek tartja Lillát, de az utóbbi években a sztár mellőzöttsége rányomta bélyegét a mindennapjaikra - vallotta be az énekesnő párja a Blikknek.

A lapnak úgy fogalmazott, sokat tettek a sztár karrierje érdekében, de úgy érezte, nincs benne több erő, és mások lettek az álmaik.

Vincze Lilla a Blikknek elmondta: ő Amerikában pihent egy hétig, s most feltöltődve jött haza, úgy érzi, mintha egy hónapot töltött volna ott.

Véleménye szerint szakmai és magánéleti megújulásáról fog szólni az új év - adta hírül a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.