Férje rosszba akarta vinni az énekesnőt

Képek - Amy Winehouse válik: "A házasságomat a szex tartotta össze"

Hivatalosan is közölte a hírt a lábadozó énekesnő: Amy Winehouse el akar válni férjétől, Blake-től, aki a hírek szerint meg is csalta őt egy modellel...

Régi szép idők: Amy Winehouse és a férje, Blake képgaléria

2008.11.25 10:45ma.hu

Ennek vége - vallotta be megtörten Amy Winehouse. Az énekesnő, aki maga is súlyos alkohol-és drogfüggőségéből gyógyul, a News of The World-nek adott exkluzív interjújában elárulta: elválik férjétől, Blake Fielder-Civil-től.

A súlyos testi sértés és hamis tanúskodás miatt több hónapra a rácsok mögé került férfi november elején kiszabadult az Edmunds Hill börtönből, s akkor azt nyilatkozta: szeretne változtatni életén és persze már nagyon várja, hogy lássa asszonykáját.

Amy és Blake: balhés kapcsolat

Amy azonban nem sietett meglátogatni - Fielder-Civilnek a tervezettnél korábbi szabadulása után mindjárt drogelvonóra kellett mennie, ez volt kiengedésének feltétele is.

Csak ezután találkozhatott Winehouse-szal, aki a jelek szerint ezúttal nem engedett az érzelmeinek.

A tehetséges énekesnő nagyon eltökéltnek tűnik a válást illetően. Nyilván az együtt töltött időben előforduló, verekedésig fajuló viták, majd a Blake-re kirótt börtön sem tettek jót a házasságnak, mégis úgy tűnik, Amy-t leginkább egy megbocsáthatatlan eset motiválta elhatározásában.

Winehouse ugyanis megtudta, hogy a férje megcsalta őt egy német modellel, bizonyos Sophie Schandorffal, és most is őt szereti.

A News of the World-nek a sztár elmondta: nem tartja valószínűnek, hogy újra összekerüljenek Blake-kel, ráadásul nem illettek össze, már csak a szex tartotta össze őket.

Amy szülei minden bizonnyal nagyon örülnek annak, hogy lányuk a válás mellett döntött. Sosem kedvelték Blake-et, és őt hibáztatták az énekesnő drog- és alkoholfüggőségéért is.

Amy anyja, Janis Winehouse szerint Fielder-Civil folyton azzal szekálta a lányát, hogy ha szereti, mindent megtesz neki. Most, hogy Amy kezdi összeszedni magát, a szülők remélik, nem csöppen vissza életébe a férfi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.