A sztár nemet mondott és szörnyen mutatott...

Rémes fotók a sztárról - Amy Winehouse nem fizeti a férje elvonóját!

Visszautasította férje, a pár napja börtönből szabadult Blake rehabilitációjának megtérítését Amy Winehouse - Az énekesnő újfent borzasztóan néz ki, újabb megdöbbentő fotók róla...

Képek a szörnyen festő Amy-ről és a frissen szabadult Blake-ről képgaléria

2008.11.09 12:35ma.hu

Negyvenhat ezer dollárba kerülne Blake Fielder-Civil újabb elvonókúrája - Amy Winehouse, a sikeres brit énekesnő azonban már nem hajlandó állni a férje számláit.

A még mindig drogfüggő férfi, akit november 5-én engedtek szabadon az Edmunds Hill börtönből, valószínűleg azt várta, hogy neje most is szélesre tárja majd a pénztárcáját.

Amy és Blake jobb pillanataikban...

Csakhogy maga Amy is komoly kezelésre szorul, a hírek szerint múlt héten is járt a rehabilitációs klinikán. Emellett állandó bulizása és persze a szerek használata is rengeteg pénzét elvitte.

Winehouse-ról újabb megdöbbentő képek jelentek meg. Az énekesnőt autóban kapták lencsevégre, ám így sem tudta elrejteni igencsak megviselt arcát! De nem is úgy tűnik, mintha ezt akarta volna.

A sztárt a rehabilitációs klinikáról kijövet fotózták: Amy széles mosollyal tekintett a kamerába, ám tekintete elárulta, hogy most sincs teljesen "rendben".

A fotós szerint éppencsak volt pénze kifizetni a taxit. Amy borzasztóan festett: elnyűtt pólóban volt, arcáról elfelejtette lemosni a szemfestéket, haja is kusza volt. Ijesztő látványt nyújtott...

A házaspár egy ismerőse szerint a sztár férje, Blake egyáltalán nem boldog, hogy Amy nem hajlandó állni a kezeltetését.

Főleg, hogy azon az áron engedték ki korábban a börtönből, hogy kötelező számára a rehabilitáció...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.