Megint botrány van az énekesnő körül!

Döbbenet! Le akarta szúrni magát Amy Winehouse!

A botrányos életű énekesnő eddig a drogok miatt került folyton bajba, most pedig állítólag le akarta szúrni magát, ezért állandó felügyelet alatt van.

Amy nagyon rossz állapotban van régóta! képgaléria

2008.10.07 15:20ma.hu

Amy Winehouse-nak úgy látszik, tényleg elege van az életből: egy internetes lap értesülései szerint megpróbálta leszúrni önmagát. 

Egy kést emelt a mellkasához, állítólag a barátai szeme láttára, akiknek azonban sikerült elvenni a kést Amytől. Úgy tudjuk, az aggódó barátok most 24 órás megfigyelés alatt tartják az énekesnőt.

Nagyon kiborult az énekesnő!

Amynek eddig is súlyos drogproblémákkal kellett megküzdenie, emellett az is ronthatott instabil lelkiállapotán, hogy férje, Blake Fielder-Civil nem akarta elhagyni a börtönt, ahová súlyos testi sértés és a hatóság megtévesztése miatt került. 

Szeptemberben kiengedték volna, ám nem tetszettek neki a feltételek: az anyjánál kellett volna laknia, és elektromos nyomkövetőt kellett volna viselnie. Így Blake állítólag inkább megvárja a decembert, ugyanis akkor letelik a büntetése. 

Ám arra valószínűleg nem gondolt, hogy felesége annyira rosszul viseli a hiányát, hogy talán nem éri meg az év végét..

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.