Az énekesnő egyre szakadtabb...

Durva képek - Amy Winehouse elfelejtett ott lenni a szülinapján!

Láthatóan nincs a topon - Annak ellenére, hogy kevés bevállalósabb "partyállat" létezik Amy Winehouse-nál, az énekesnő elfeledte a saját születésnapját.

A bulira hiába érkezők és Amy, akit legutóbb így láttak... képgaléria

2008.09.15 10:45ma.hu

Nagy volt a hangzavar a londoni Camden egyik szórakozóhelye előtt - Családtagjai és népes baráti köre igyekezett fantasztikus bulit csapni a huszonötödik életévét betöltő Amy Winehouse-nak.

A képeken jól látszik, micsoda készülődés zajlott - Csupán egy valaki nem vett részt benne, ez pedig maga az énekesnő!

Amy ilyen is tud lenni, ha akar

A partit a Jazz After Dark nevű, Sohói klubban tartották, ahová nagy lelkesen érkezett meg a sztár távol élő édesanyja, Janis is - szklerózis multiplexben szenved, és betegsége ellenére is elbicegett Amy apja, Mitch oldalán a rendezvényre.

De ott volt több ismert arc is, köztük Mark Ronson énekes, a csodás hangú Adele, vagy a valóságshow-sztár Aisleyne Horgan-Wallace.

Még a neves klub tulajdonosa is készült meglepetéssel az ünnepeltnek: két festményt ajándékozott volna neki, melyen maga Amy látható - persze, ha a szülinapos megérkezett volna...

...ő ugyanis valóban nem volt sehol! A rokonok és a barátok szomorúan hagyták el éjjel 2 óra körül a helyszínt, ahol eredetileg egy óriási bulira készültek...

Hogy hogyan feledhette el saját születésnapját az énekesnő, az egyelőre rejtély - hacsak nem állt ismét valamilyen szer hatása alatt.

Amy Winehouse-t a múlt héten megint igen rossz passzban látták - buliban mulatott, és külseje több, mint kritikán aluli volt - ez az utóbbi hetekben szinte sosem érte el az elfogadható szintet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.