Előbb madárijesztő készült a sztárból...

Képek - Amy Winehouse viaszban jobban mutat, mint élőben

Remek madárijesztő Amy Winehouse brit popénekesnő, aki egyúttal a londoni Madame Tussauds panoptikum legújabb viaszsztárja.

Jól fest: Amy Winehouse viaszban! képgaléria

2008.07.24 11:10MTI

Amy Winehouse-ból egy 36 éves brit gazda csinált madárijesztősztárt, mert régi, hagyományos figuráitól már nem rettegtek a földjét dézsmáló galambok.

A kocsmában ücsörögve, baráti iszogatás közben jött az ötlet, hogy Amy Winehouse láttán biztos hanyatt-homlok elrepül minden "normális" szárnyas.

Amy szülei lányuk viaszfigurájával

Marlon Brooks el is készítette a popénekesnő kellően élethű mását: Winehouse egyik kezében egy üveg whiskyvel, a másikban cigarettával ácsorog a földön kissé karóba húzottan, de ez madárijesztőknél nem csoda.

És remekül teljesít: valóban nem merészkednek a közelébe a galambok, inkább a telefonpóznák vezetékén ücsörögve figyelnek.

A sztár viaszmását a híres panoptikumban amúgy a szülei leplezték le a héten. A madárijesztős gazda szerint Amy megérdemelne egy mezőgazdasági kitüntetést is Grammy-díja mellé - adta hírül a brit sajtó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.