Az énekesnő borzasztóan festett!

Döbbenetes képek - Amy botrányt csinált és nyilvánosan magához nyúlt

Úgy tűnik, nem múlhat el hét anélkül, hogy a tehetséges énekesnő, Amy Winehouse ne borzolja a kedélyeket megdöbbentő viselkedésével. Ezúttal nyilvánosan okozott botrányt...

Amy szörnyen nézett ki és magához nyúlkált! képgaléria

2008.09.29 10:00ma.hu

Az énekesnő a Berkeley Square Ball vendége volt Mayfair-ben, hogy háttérénekeseket szolgáltasson keresztlánya, Dionne Bromfield előadásához.

A nézőket szinte sokkolta Amy Winehouse megjelenése! Nem csak azon képedtek el azonban, ahogyan külsőre festett, hanem a viselkedésén is - adta hírül a Daily Mail.

Szemtanúk szerint Winehouse magánkívül volt, és már-már tolakodóan szorongatta, ölelgette a rokonát, miközben az próbálta elkezdeni előadását...

A páros végül csatlakozott a színpadon játszó zenekarhoz, és Amy egyik háttérénekesével együtt hárman fogtak a dalba.

Amy még egyik cipőjét is elhagyta!

A szemtanúk szerint Amy tragikus látványt nyújtott, nagyon feldúltnak látszott.

"Folyamatosan Dionne körül ugrált, miközben szegény lány igyekezett énekelni a közönségnek" - mesélte egy jelenlevő a Daily Mail-nek. "Amy pedig nem úgy tűnt, mint aki énekel, sokkal inkább hasonlított ez valami különös morgásra" - tette hozzá.

Később aztán Winehouse egyik asztaltól a másikhoz rohangált, hogy az ismert emberekkel szót váltson. A Sugababes tagja, Heidi Range igyekezett lekötni Amy-t, beszélgetett vele, de ő sem tudta sokáig fenntartani az énekesnő figyelmét.

Amikor pedig az est hivatásos fotósa megkérte Amy-t, hadd készítsen róla felvételt, a sztár flegmán elutasította őt, sőt, még fejbe is akarta verni.

Egy bennfentes a Daily Mail-nek elmondta: az énekesnő ezek után eltűnt a színfalak mögött, és keserves zokogásban tört ki. Azt hajtogatta, "Ez az élet nem megy tovább, nem tudom végigcsinálni..."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.