Verekedéssel ünnepelt az énekesnő

Képek: Amy Winehouse tombolt - Ütött-rúgott egy fotóst!

Fellélegezhetett a napokban az aranytorkú énekesnő - Amy Winehouse hónapok óta börtönben ülő férjét ugyanis pár héttel korábban kiengedték. A sztár azonban most sem nyugodott: újabb összetűzésbe került a fotósokkal!

Amy Winehouse tombolt: megint fotóst ütött! képgaléria

2008.11.06 11:12ma.hu

Decemberi szabadlábra helyezésénél korábban kiengedték a kelet-angliai Edmunds Hill börtönből Blake Fielder-Civil-t, Amy Winehouse férjét tegnap.

Az énekesnő még mindig kábítószerfüggő párja súlyos testi sértés és az igazságszolgáltatás akadályozása miatt került dutyiba.

Júliusban ítélték 27 hónap letöltendő börtönbüntetésre, s addigra már kilenc hónapot  töltött az előzetesben. Várható volt, hogy büntetését megfelezik.

Rendeződik Amy és Blake kapcsolata?

Amy, akit korábban szintén nem egyszer beidéztek a rendőrségre az üggyel kapcsolatban, éppen londoni, Camden negyedbeli házából volt távozóban, s nem vette jó néven az egyébként is állandóan rá vadászó paparazzók jelenlétét...

A sztár az ajtón kilépve szembetalálta magát egy fotóssal, akit azonmód meg is támadott!

A képeken is jól látható, hogy eszeveszett dühvel ront neki a kamerának, majd megrángatja és meg is rúgja az egyik fényképészt!

Valószínűleg most sem mulasztott el valamilyen tudatmódosító szert magához venni...Sajnos, Amy már nem először vadult be annyira, hogy magánkívül ütlegelni kezdett egy sajtóst.

Kezet foghatna Lindsay Lohan-nel, aki nemrég telefonon a barátnőjével csevegve, két mondat közt ütött meg egy fotóst, majd nyugodt szívvel továbblépett és cseverészett...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.