Egyre durvábban fest a sztár!

Nézze meg: Gusztustalan! Sárga vigyort villantott Amy Winehouse

Amy Winehouse ismét hallatott magáról - Vagy inkább csak újra bebizonyította, hogy igénytelensége nem ismer határokat. Önpusztító életmódja mindenesetre látványos nyomokat hagy a külsején.

Amy Winehouse borzasztóan nézett ki... képgaléria

2008.10.27 10:35ma.hu

Már megszokhattuk, hogy az egyébként nagyon tehetséges és sikeres énekesnő nem a legjobb formáját hozza mostanában - Amy Winehouse-t szemmel láthatóan nemigen érdekli, milyen külsővel mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Fellépésekre még összekapja magát, ám ha összehasonlítjuk a színpadon brillírozó énekesnőt az elhanyagolt, igen furcsa öltözetben flangáló ifjú hölggyel, bizony ordít a különbség...

Amy Winehouse legutóbb is alaposan megdöbbentette azokat, akik az utcán szembetalálkoztak vele. A 25 éves énekesnő éppen újra a rehabilitációra tartott Londonban a hétvégén - egy barátja kísérte.

Ezúttal világos színekbe öltözve tűnt fel, noha a rózsaszín viselése igen távol állt tőle eddig - nadrágja mindenesetre úgy festett, mintha előzőleg bepiszkította volna. Fejére színes kendőt kötött, de alatta dús, fekete haja borzasztóan rendezetlen volt.

Arról nem is szólva, hogy széles mosolya nem volt a legszebb látvány! Szemmel látható, mennyire sárgák a sztár fogai, talán nem kéne mutogatnia őket... Körmei szintén csúnyán mutatnak, a bulvársajtóban már több fotósorozat is megjelent róluk...

Amy-nek egyébként - akinek orvosai azt jósolták: még egy drog-túladagolás, és eltemethetik -, a héten a rendőrségre is újra be kellett mennie.

Ezúttal nem börtönben ülő férjével kapcsolatos ügyben, hanem azért, mert egy hónappal ezelőtt megütötte egy rajongóját, aki csupán autogrammot kért volna tőle...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.