Magánéleti problémái ellenére alkot a sztár!

Képes rá? Amy Winehouse szenzációs lemezt készít?

Amy Winehouse szenzációs lemezt készít! Legalábbis ezt állítja a Universal kiadó elnöke, Lucian Grange, aki már hallotta a demófelvételeket...

Borzasztó! Jelenleg ilyen állapotban van a tehetséges énekesnő! képgaléria

2008.11.07 16:30ma.hu

Amy Winehouse magánéleti és egészségügyi problémái ellenére teljes erőbedobással dolgozik harmadik lemezén, a demófelvételek már elkészültek, az énekesnő hamarosan stúdióba vonul. 

Bár a készülő albumnak egyelőre nincs címe sem, és még jócskán formálódnak a dalok, Lucian Grange, a Universal első embere már most biztos abban, hogy újabb sikerlemez van megszületőben.

Még sokan hisznek benne!

"Kaptam pár elkészült demófelvételt, és Amy élőben is eljátszott az irodámban néhány akusztikus szerzeményt a készülő lemezről. Amit hallottam, az egyszerűen szenzációs, Amy ugyanazt a formáját mutatja, mint a Back To Blacken. Hiszek benne mint emberben és mint előadóban is" - nyilatkozta Grange.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.