Ritkaság: Az énekesnő kiöltözött

Fotók: Amy Winehouse végre kicsípte magát - A férjéhez ment?

Nocsak, nocsak - Londoni otthonából távozóban kapták lencsevégre Amy Winehouse-t, nem is akárhogy. A mostanság főként slampos megjelenésével megdöbbenést okozó sztár csinosan ki volt öltözve...

Férjéhez indult? - Amy Winehouse végre jobban nézett ki! képgaléria

2008.11.18 11:30ma.hu
Magányosan - Amy a napokban a fotósokkal kiabált

Átverekedve magát a háza előtt várakozó fotósokon, nőies, kivágott szürke pólóban, szűk farmerban, a már védjegyévé vált csinos fejkendővel és ízlésesen kisminkelt arccal ült autóba tegnap késő este Amy Winehouse.

Maga mellé egy gyanúsan méretes, megpakolt táskát dobott be az ülésre.
Nem úgy tűnt, mintha csak egy esti kiruccanásra készülne - Olyankor, mint már nem egyszer kiderült, fele ennyire sem veszi a fáradtságot a csinos külső elkészítéséhez...

A Daily Mail úgy tudja: az énekesnő a férjét mehetett meglátogatni, amire már hetek óta készül. Eddig ugyanis nem tette meg, noha Blake Fielder-Civil-t már november első hetében, kedvezménnyel kiengedték az Edmunds Hill börtönből.

A balhés férfi előtt eredetileg csak decemberben tárultak volna ki a kapuk, ám azzal a feltétellel, hogy elvonókúrán kezelteti magát, előbb szabadulhatott.

Fielder-Civil múlt héten már a rehabilitációról is kijött - Az újságíróknak pedig azt nyilatkozta, hogy ő és Amy Winehouse most is nagyon szeretik egymást és türelmetlenül várja, hogy újra lássa a feleségét. Hozzátette: mindig szeretni fogják egymást és együtt maradnak.

Amy és Blake: minden rendbejön? - Fotó: The Sun

Állítólag Winehouse nem szándékosan nem találkozott eddig a férjével. Amy édesanyja, Janis Winehouse múlt héten elárulta: a lánya kifejezetten kétségbeesett, hogy Blake nem tudta időben értesíteni korábbi szabadulásáról.

Azonnal a Surrey-ben levő rehabilitációs klinikára szállították, mielőtt a neje láthatta volna.

Az énekesnő édesanyja egyébként nem örülne túlzottan, ha lánya és veje ismét egymásra találnának.

Kezdettől fogva Fielder-Civil-t okolta ugyanis azért, hogy Amy képtelen nemet mondani a különféle tudatmódosító szerekre...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.