A sztár nem csak szexfüggőségétől válik

David Duchovny válik

David Duchovny nem csak szexfüggőségétől, hanem nejétől is szabadul: a kóros mértékű testi vágyait egy klinikán kezeltető filmsztár 11 évnyi házasság után válik el Tea Leoni színésznőtől - jelentették be a házaspár szóvivői.

2008.10.18 12:20MTI
Téa Leoni és David Duchovny

Az X-akták sztárja hónapok óta külön él feleségétől, akitől két gyermeke született. A különélésről egy ideje keringő pletykákat a sztár-pár gyermekeik megóvása érdekében nem erősítette meg mostanáig - írta az amerikai People magazin. A Californication című sorozat nőcsábásza múlt héten hagyta el azt a klinikát, ahol kóros szexfüggőségéből igyekezték kigyógyítani - állítólag sikerrel.

"Betegsége" is segíthette a színészt a teleregény pajzán írójának megformálásában: alakítása olyan hiteles volt, hogy januárban Golden Globe díjjal jutalmazták.Az 1997-ben kötött frigy Leoni második, Duchovny első házassága volt. A válás előtt álló pár a Ghost Town című vígjátékban még együtt lesz látható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.