Elhagyta felesége a szexfüggő világsztárt!

Mégis véget ért Duchovnyék szerelme!

Meglepő bejelentést tett David Duchovny szóvivője a People magazinnak. Egy nyilatkozatban közölték, hogy a színészpár szerelme véget ér, szakítottak!

A sármos sztár újra egyedül? képgaléria

2008.10.16 19:00ma.hu
Egykor boldogok voltak!

Meglepő, ám mint kiderült Duchovny, és színészfelesége Téa Leoni egy jó ideje már külön él! 

A pár azonban csak most látta elérkezettnek, hogy bejelentse a nyilvánosságnak, hogy kapcsolatuk és ezzel szerelmük is véget ért. A dolog eltitkolása igen jólt ment, hiszen az X-akták sztárja alig néhány hete jött ki a szexfüggőségét gyógyító rehablitációs intézetből, ahol egy hónapot töltött el, s többször is olyan nyilatkozatok jelentek meg, hogy felesége és családja támogatja, és várja. 

Téa és David 1997 óta élt házasságban, ez idő alatt pedig két gyermekük született, a 9 éves Madelaine West és a 6 éves Kyd.

Mint azt korábban írtuk, a színész ügyvédje azt nyilatkozta, hogy David és felesége túl van a válságon! 

"David sikeres rehabilitáción van túl, hamarosan ismét forgathat" - mondta röviden az X-aktákkal világhírűvé vált színész ügyvédje a USmagazine-nak. 

A 48 éves színész bevonulásakor a következőket nyilatkozta: 

"Saját elhatározásomból, önként vonulok be a rehabilitációs intézetbe. Feleségem és gyermekeim mindenben támogatnak." 

Mulder ügynök tehát visszatért színésznő feleségéhez, Tea Leonihoz, akivel vasárnap egy New York-i fesztiválon jelent meg kézen fogva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.