Debütál az X-Akták mozifilm!

Képek - Gillian Anderson megint Scully, de nem harap...

Gillian Anderson: "Kicsit furcsa volt. Zavarba ejtőbb, mint vártam" - nyilatkozta a The Newsweek riporterének az X-akták című egykori sikeres filmsorozat Scully ügynöke.

Forró képek Gillian Andersonról! képgaléria

2008.07.21 19:45MTI

A filmsztár némiképp kétségbeesett, mikor kiderült, hogy olyasvalakivel beszélget, aki semmit sem tud a sorozatról, de azért megnyugtatta az újságírót, hogy szeret olyanokkal találkozni, akiknek gőzük sincs az egészről.

Egyébként nem titkolta, hogy azért jobbra számított: azt gondolta, gyerekjáték lesz visszabújni a paranormális jelenségek után nyomozó Scully bőrébe, de váratlanul akkora ellenállás volt benne a szereppel szemben, hogy csak nehezen tudott ráhangolódni az új kalandra.

A harmadik gyermekét váró (öt és félhónapos terhes) színésznő legszívesebben utazgat, és házakat vásárol Londonban, Kaliforniában, Kanadában, meg egy másik országban, de ezt nem akarja a sajtó orrára kötni. A házakat aztán rendbehozza, és eladja.

A Newsweek riportere szerint " Giliannel interjút készíteni felér egy krokodillal való bírkózással."  A színésznő ezt a megjegyzést értetlenül fogadta, és arról is biztosította a riportert, hogy nem harap, legfeljebb "képletesen".

A Fox televízió sikerszériája, az X-akták 1993-tól 2002-ig futott Amerikában. Az X-akták - Hinni akarok (The X-Files: I Want to Believe) című második egészestés sci-fi július 25-én debütál a tengerentúlon, a magyar nézők pedig július 24-től találkozhatnak Scullyval és Mulderrel (David Duchovny) a mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.